Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.GALÉRIA

Magánügy | Változások | Az első felvonás | Álarc nélkül | A Gallery-n innen és túl | Újra és még tovább | 2005-2006 Retrospektív |

1989
Nagyítás »

1989.

A bohóc és a rózsája
Az állandó kellék először ezen a fotózáson került elő - a sorozat egyik darabja mint a Babaházak lemez címoldala vált ismertté. A fehér bohócruhát Pierrot nagymamája készítette, a kesztyű azonban valami orvosi rendelő tulajdona volt.

1990
Nagyítás »

1990.

Babaházak videoklip
Részlet a forgatásról. A klip rendezője Rohonyi Gábor volt, az operatőr Szatmári Péter. A forgatás egy budai villa elhanyagolt kertjében, egy pavillonban és környékén történt.

1990
Nagyítás »

1990.

Az első bábszínházi koncertsorozat
Áll a bál a Hold várában - a karcolt háttér, a színészek, a bábok, az effektusok és a furcsa kellékek különleges hangulatot keltettek.

1990
Nagyítás »

1990.

A Polip magazin sajtófotója
A kérészéletű sajtóorgánum talán legnagyobb érdeme az volt, hogy közölt egy interjút és egy képsorozatot Pierrot-ról.

1990
Nagyítás »

1990.

A Polip magazin sajtófotója
A fotósorozat egyike bemutatja a smink elkészítését - a kellékek és a tárolási módszer később változott, de a maszk ekkor már nem.

1991
Nagyítás »

1991.

A Hang-Ár c. TV-műsor részlete
A hangszertörténeti sorozat egy pillanatfelvétele. A képernyőről készült fotó egyike azoknak, amelyekbol egy a Best of... lemez címoldalára is került.

1992
Nagyítás »

1992.

Unplugged koncertek Budapest terein
A Reader's Digest magazin reklámkampányának részeként Pierrot koncerteket vállalt alkalmi zenekarával: Madi - gitár, Megyeri László - bőgő, Császár Előd - vokál

1993
Nagyítás »

1993.

A "keleti herceg"
Ez volt a Levelek a Holdba c. album borítójához készülő fotósorozat mottója. A képeket Szatmári Péter készítette egy gazdagon berendezett műteremben. Pierrot több ruhát is felpróbált - nem ez az együttes került végül a címlapra.

1993
Nagyítás »

1993.

Az utolsó Skatulya Klubok egyike
Dolák-Saly Róbert és Gerendás Péter mellett Pierrot volt a különleges, "dalosok estjének" vendége. A kép az öltözőben készült.

1994
Nagyítás »

1994.

Kirándul a Pierrot Klub
Az 1991-ben alakult Pierrot klub rendes évi kirándulása Hollókőre vezetett. Pierrot talán az esti várjátékokhoz keres helyszínt.

1995
Nagyítás »

1995.

Koncert a SOTE Klubban
Madi és Vass Attila látható a "nagylétszámú zenekar" egyik koncertjén. Pierrot zakója azóta a róla mintázott viasszobor ékessége - a nyaklánccal együtt...

1995
Nagyítás »

1995.

Szeptember 8. a Búcsúkoncert fináléja
A közreműködők balról jobbra: Marosi Zoltán, Fekete István, Deseő Csaba, Lengyelfi Miklós, Béres József, Tolnai Péter, Pierrot, Tiba Sándor, Gyenes Béla, Tóth Edina, Czerovszky Henriett, Éry Balázs, Jamie Winchester