Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.GALÉRIA

Magánügy | Változások | Az első felvonás | Álarc nélkül | A Gallery-n innen és túl | Újra és még tovább | 2005-2006 Retrospektív |

2003
Nagyítás »

2003.

Megalakult az a szakmai zsűri, amely ekkor még nem értette pontosan, hogy mi is lesz a feladata, és fogalma sem volt arról, hogy rövidesen Magyarország egyik legnézettebb műsorának, egy nagyszabású televíziós tehetségkutatónak lesznek kulcsfigurái.

2004
Nagyítás »

2004.

A Megasztár zenei producere és zsűritagja aggódó szemmel figyeli a verseny résztvevőit, akik saját bevallása szerint egytől-egyig igen közel kerültek a szívéhez. (A kép a döntők egyikén készült.)

2004
Nagyítás »

2004.

Pierrot a sminkszobában láthatóan élvezi, ahogy finom női kezek matatnak az arcán. A reflektorfényben annyi minden másnak tűnik - Pierrot többször kifejtette, hogy nincs oda a hirtelen jött népszerűségért.

2004
Nagyítás »

2004.

A Megasztár zsűritagjai "magyarázzák bizonyítványukat" a Jakupcsek Show c. tévéműsorban. A képen Pierrot-n kívül Soma és Pély Barna látható.

2004
Nagyítás »

2004.

A legutóbbi klubkirándulás nosztalgikus úti céllal: a csapat tíz év után ismét felkereste Hollókő várát. Társaságunk néhány vadonatúj taggal is kiegészült, elsősorban a Megasztár internetes rajongói fórumán feltűnt kedves hölgyekkel (nem mindenki szerepel a képen), de jónéhányan eljöttek a legrégebbi klubtagok közül is.

2004
Nagyítás »

2004.

Egy éve teltházas minden előadás az Articsókában, a jegyek hetekkel előre elfogynak. A zenekar összetétele kissé változott: Jamie Winchester helyét az ifjú, és borzasztóan ügyes (a lányok szerint pedig kifejezetten jóképű) Csiszár Ferenc vette át a gitáros poszton. A műsorban megjelent egy eddig még soha meg nem jelent dal: A torony.

2004
Nagyítás »

2004.

A ritka vidéki koncertek közül egy - Veszprémben az Oliva étteremben. A nagy sikerre való tekintettel néhány hónap múlva Pierrot és zenekara újra meghívást kapott a kellemes Mediterrán hangulatú udvarba: az eredmény ismét egy teltházas koncert.

2004
Nagyítás »

2004.

A Roland elektronikus hangszereket gyártó cég hazai képviselete ebben az évben is elhívta Pierrot-t és zenekarát, lépjenek fel a BNV-n felállított nagyszínpadon. (Érdemes megfigyelni Lengyelfi Miki új hangszerét, amely ezúttal nem egy bőgő-fajta, hanem egyértelműen basszusgitár, de igen attraktív darab...)

2004
Nagyítás »

2004.

2004. szeptember 3.
Pierrot születésnapján vendég volt az Érden rendezett Kilóméteres Utcabálon. A színpadi, nyilvános interjú után a Pataki Cukrászda tulajdonosa egzotikus gyümölcstortával lepte meg az akkor már elsősorban a gasztronómiáról nyilatkozó ünnepeltet.

2004
Nagyítás »

2004.

Pierrot vendége volt a Mensa HingarIQa (magas intelligenciájú emberek hivatalos klubja) nyári tábori rendezvényeinek. A hosszú előadás és az azt követő kötetlen beszélgetés után néhány érdeklődő a készülő AGON c. játékba is betekinthetett - a képen Pierrot épp demonstrál.

2004
Nagyítás »

2004.

Pierrot egy újabb kirándulást tett Pekingben, ahol alaposan felkészült a kínai konyhából, hiszen rövidesen nekiült, hogy megírja első "élmény és receptkönyvét".

2004
Nagyítás »

2004.

És elindult újra: a Megasztár második szériájában a zsűri összetétele változatlan.

2004
Nagyítás »

2004.

A tehetségkutató válogatói sok vidám (és kellemetlen) percet szereztek versenyzőknek, zsűritagoknak és a nézőknek egyaránt.

2004
Nagyítás »

2004.

Ez már a Megasztár elődöntője. A zsűri-asztal ifjabbik oldala az idősek szavait lesi. Van ez fordítva is...

2004
Nagyítás »

2004.

Rendhagyó est az Articsókában. Koncert helyett egy különleges talkshow főszereplője volt Pierrot, ahol a munkásságával kapcsolatban Jakupcsek Gabriella kérdezte őt. A meghívott vendégek között jelen volt Ganxsta Zolee, Éry Balázs és (a képen nem látható) Schmidt Vera is.

2004
Nagyítás »

2004.

Az AGON c. kalandjáték megjelent a hazai piacokon. Az első három epizód gyűjteményes címe "A rejtélyes kódex". A játékot fejlesztő Private Moon Studios egyben a kiadó is, a terjesztő pedig a nemzetközi hálózattal is rendelkező SeVeN M.

2004
Nagyítás »

2004.

Pierrot kalandjáték-tárgyú interjúi számára készített sajtófotója, amelyen a legendás gyűjteményéből mutat ízelítőt. (A kezében lévő dobozok között felülről a negyedikként ott káthatjuk a MYST eredeti példányát, amely az első volt a sorban, és amely felelőssé tehető a műfaj iránti rajongásáért.)

2004
Nagyítás »

2004.

Megkóstolni Ázsiát
Ezzel a címmel került boltokba Pierrot első könyve, amely igen meglepő módon nem zenei témájú. Ázsiai utazási élményei mellett kedvenc autentikus receptjeit osztja meg az olvasókkal 160 oldalon, rengeteg képpel illusztrálva - az ételfotókat Rózsa Erika, az úti képeket nagyrészt a szerző készítette.

2004
Nagyítás »

2004.

Pierrot "élmény és receptkönyvéhez" készült illusztráció - a konyha varázslója ezúttal talán egy katicabogarat talált a fortyogó curry-ben?

2004
Nagyítás »

2004.

A Megkóstolni Ázsiát c. könyvvel kapcsolatban Pierrot nemcsak országjáró dedikáló turnéra indult, de rengeteg interjút is adott - ezek illusztrációjaként több helyen is feltűnt ez a kedves, pávatollas fotó, amelyet Rózsa Erika készített.