Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.GALÉRIA

Magánügy | Változások | Az első felvonás | Álarc nélkül | A Gallery-n innen és túl | Újra és még tovább | 2005-2006 Retrospektív |

2005
Nagyítás »

2005.

Utoljára a döntnöki fotelban
Pierrot a Megasztár 2. szériájának döntöjén, a Papp László Budapest Sportarénában. Az utolsó alkalommal elhangzott bírálatok egyértelműen az esemény gála-jellegéhez igazodtak. És ez így van jól. Az ország ünnepelt.

2005
Nagyítás »

2005.

Címlapsztori
Itt-ott rebesgették, de a hivatalos bejelentésig talán még a televíziósok sem hitték el: Pierrot nem vállalta a Megasztár 3. szériájában a munkát. Távolmaradásával tiltakozott az "elüzletiesedett tehetségkutatás", a sokadik rókabőr ellen.

2005
Nagyítás »

2005.

PANKKK
Pierrot tevékenyen részt vett a PANKKK, azaz a Program A Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért szervezésében, kialakításában. A program egyik eredménye, hogy 2005-től a kormányzat a könnyűzenét az élő kortárs kultúra részének, értékteremtő művészeti ágnak tekinti.

2005
Nagyítás »

2005.

Gyűjtőknek
Sikerült felfedezni az egyetlen kapcsolatot Pierrot és a sör között. A Dreher celebritások által tervezett (hőre változó színű) pohárdíszítésekkel kampányolt. A fontos emberi értékek közül Pierrot az "őszinteséget" választotta.

2005
Nagyítás »

2005.

Túl jól vagyok
Új remix és videoklip készült a Túl jól vagyok c. dalhoz. Weigert Miklós díjnyertes animációs munkájában Pierrot csak illusztrációként tűnik fel. (Az énekes részek különböző grimaszok képszekvenciájából álltak össze.)

2005
Nagyítás »

2005.

Kutatás
Pierrot még az év nyárelőjén megkezdte a kutatási munkáit Egerben az új, nagyszabású produkciójához. Várostörténészek és más ötletemberek brainstormingja a Senator Ház teraszán.

2005
Nagyítás »

2005.

Kőszeg
Ismét kirándulás - ezúttal Kőszegre. ahol két éjszakát is töltött a maroknyi lelkes csapat.

2005
Nagyítás »

2005.

Sajtófotók
Egy egésznapos műtermi fotózást szervezett Rózsa Erika fotográfus és Lakatos Márk stylist, hogy a tervezett DVD borítóhoz, koncertplakáthoz és a sajtó számára fényképek készüljenek. Emitt egy ritkán használt példány...

2005
Nagyítás »

2005.

Parkszínpad - Nagykoncert
10 év után ismét egy vadonatúj zenekar szerveződött Pierrot köré. A Parkszínpadon tartott 15 éves jubileumi nagykoncert nem csak debütálásként sikerült nagyszerűen, de sokáig felejtehetetlen élmény lesz mindazoknak, akik jelen lehettek.

2005
Nagyítás »

2005.

A háttér
A parkszínpadi koncert különleges látványvilágához a legutóbbi videoklipet is jegyző Weigert Miklós készített háttér-animációkat; minden dalhoz egyet-egyet. Illusztrációként "A kert" egyik képkockája látható.

2005
Nagyítás »

2005.

"A mozgó BOLT"
A weboldal népszerű (hiszen meglehetősen alacsony árakkal működő) BOLTja immáron külön "mozgó szekcióval" is rendelkezik, hiszen Szekeres Andy vezetésével az élő koncerteken is megjelenik, hogy kielégítse a vásárlási igényeket. A jubileumi koncert újdonsága volt a fekete holdas póló.

2005
Nagyítás »

2005.

Világsiker
Megjelent, és kiváló kritikákat kap mindenfelé az AGON: The Mysterious Codex c. játékgyűjtemény. Jelen kép az amerikai változat dobozát mutatja (kiadó: VivaMedia).

2005
Nagyítás »

2005.

Megkezdődtek a forgatások
Október első napjaiban megkezdődött a Jumurdzsák gyűrűje forgatása Egerben. A maroknyi stábban minden kézre szükség volt. A forgatókönyvíró/gamedesigner néha még a kamera állványát is cipelte.

2005
Nagyítás »

2005.

Forgatás 2
Produceri instrukciók Szarvaskőn. Pierrot Komlós András (rendező), Görög László (főszereplő) és Tatár Gabi (Boldoginé) társaságában.

2005
Nagyítás »

2005.

Forgatás 3
Pierrot a produkció legfiatalabb szereplőjének gratulál.

2005
Nagyítás »

2005.

Karácsonyi koncert
A mozgalmas év méltó zárásakánt Pierrot és a közönség a Thália Színházban ünnepelt. A különleges koncert mellett sokan a mégkülönlegesebb VIP partyra is emlékeznek...

2006
Nagyítás »

2006.

Pub-koncertek
A játékfejlesztés (Jumurdzsák gyűrűje) sok időt és energiát elvett az alkotóktól, de nem maradhattak el a koncertek sem. Országszerte több kisebb, pub-koncertet adott Pierrot és zenekara, a budapesti OldMan's pedig állandó koncerthelyszínné vált.

2006
Nagyítás »

2006.

Eger az Utazás kiállításon 1
A tavaszi expón néhány részlet láthatóvá vált a készülő interaktív filmből. Jumurdzsák lakásának stilizált környezetével kiegészülve az egri stand elnyerte a kiállítás nagydíját.

2006
Nagyítás »

2006.

Eger az Utazás kiállításon 2
Az egri standon Pierrot Dr. Nagy Imre polgármesterrel beszélget a sajtótájékoztató után.

2006
Nagyítás »

2006.

Siklós várának bevétele
A rendes évi kirándulásaink célpontja mindig egy vár. 2006-ban Siklóson töltöttünk kellemes napokat.

2006
Nagyítás »

2006.

Nagykoncert Egerben
A Dobó téren tartott koncerten hangzott el először a város által ihletett Otthon című dal. A koncert részletei felkerültek a Retrospektív c. DVD-re, és látható néhány másodperc az Otthon videoklipjében is.

2006
Nagyítás »

2006.

Az Agon új készítői
Az év nyarán Pierrot megállapodást kötött a francia MZone Studio-val, hogy a jövőben ők készítik az Agon 3D grafikáját. A kép a vidám társaság székhelyén, Pornic városkában készült.

2006
Nagyítás »

2006.

Toledói szobabelső
Az első kép, amely már az együttműködés keretében készült. Salvador Diez Palencia szobájának részlete az Agon új epizódjából.

2006
Nagyítás »

2006.

Megjelent a Jumurdzsák gyűrűje!
A hazai boltok polcain már ott az első magyar interaktív film, amelynek forgatókönyvírója, gamedesignere, producere és hangfelelőse Pierrot.

2006
Nagyítás »

2006.

Megjelent a Retrospektív
A DVD elkészítése évek óta napirenden volt. Most összeállt minden, hogy végre valóban megjelenhessen. Rajta többek közt a vadonatúj dal, az Otthon videoklipje.

2006
Nagyítás »

2006.

Barátok a chatszobában
Pierrot és Görög László között igazi barátság alakult ki a Jumurdzsák gyűrűje forgatási időszakában. Az interaktív film promóciója így kiváló hangulatban zajlott - hasonlóképp, mint itt, az Origo chatszobájában, ahol a kép készült.

2006
Nagyítás »

2006.

Fandango
A pub-koncertek országszerte sikert hoztak. A zenekar az év végén két ízben is járt Debrecenben. Íme egy pillanatfelvétel a Fandango-ban tartott kiváló hangulatú buliból.