Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.LETÖLTÉS

Háttérképek | Képernyővédő | Mobil csengőhangok

PIERROT INTERJÚ

Egy exkluzív interjú kérdései, amire a "művész maga" válaszol... Letöltése Real Audio formátumban.

- A Café c. albumod tulajdonképpen egy Best of... lemez. Miben különbözik ez az évekkel ezelőtt megjelent, hivatalosan is Best of...-nak keresztelt albumtól?
Válasz »

- A te dalaid - különösképpen a Játék c, albumon találhatók - a gazdag, sokszor etnikus hangszerelésükről ismertek. Hogyan lehet ezeket a dalokat újraértelmezni pl. népi hangszerek nélkül?
Válasz »

- Ez egy különleges album az életedben, hiszen nem te egyedül hangszerelted, hanem - lévén élő felvételeket hallunk - zenésztársaid is jelentősen hozzá kellett, hogy járuljanak a dalok végleges hangzásához. Mennyiben volt ez új, esetleg furcsa érzés? Miben lettek mások így a dalok?
Válasz »

- A Szerelemittas nyár az egyetlen új szerzemény a Café c. albumon. A dal szövege és zenéje is valahogy könnyedebb a tőled megszokottnál. Ez tudatos volt, vagy változott a dalírási módszered?
Válasz »

- A Szerelemittas nyár nem a szokásos "nyári sláger" hangulatát kelti. Szerinted a dal működik más évszakokban is? Vagy ez csak itt és most hordoz mondanivalót?
Válasz »

- Ennek a dalnak a hangszerelése tükrözi az album többi, ismert dalának hangulatát?
Válasz »

- Ez a lemez most azt jelzi, hogy visszatérsz majd az akusztikusabb hangszereléshez a következő lemezednél, vagy ez csak egy kirándulás?
Válasz »