Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.SAJTÓFIGYELŐ

Pierrot: Szerelemittas nyár

2001. szeptember | Telegraph

Pierrot Café c. új albumához készült videoklip több szempontból is érdekes. A felvételek ugyanis nem csak az operatőr kamerájával készültek, hanem - mint az a klipben is látható - maga Pierrot is forgatott egy kézi kamerával, és ezek a képek is bekerültek a klipbe. A történet nyáron a budapesti belvárosban játszódik, Pierrot sétál és egyre-másra csak szerelmes párokat vél felfedezni. Közben látjuk a zenekarát, amint egy tetőtéri kerthelységben zenél, míg Pierrot feléjük tart.
A klip második harmadában egy érdekes képsor szemtanúi lehetünk: Pierrot az igen forgalmas Clark Ádám téren ül egy bárszéken, míg a forgalom hihetetlen gyorsan pörög körülötte.
"Ez volt életem egyik legnehezebb 45 perce. Háromnegyed órán át kellett mozdulatlanul ülnöm a tér közepén a forgalomban, míg a stáb filmezett. Hihetetlen meleg volt, benzingőz, zaj. A stáb jót mulatott rajtam, hiszen ők leheveredtek a fűbe és ebédeltek, a kamera meg csak forgott magában. Egyszer-kétszer oda is jöttek hozzám, az orrom előtt ették a szendvicsüket, nekem meg nem volt szabad még egy picit sem mozdulni. Amikor vége lett a snitt forgatásának, kaptak is tőlem rendesen?"
A Pierrot által forgatott részek eredetileg nem is kerültek volna bele a klipbe, de az eredményt a rendező olyan jónak találta, hogy végül a vágásnál mégiscsak beleillesztette azokat.