Pierrot hivatalos honlapja.

Pierrot: Gallery
Hírek, események

Lépj kapcsolatba Pierrot-val és értesülj az eseményekről a hivatalos Facebook oldalon vagy a rajongói csoportban!

Linkek az Aktuális rovatban.Archívum

RSS
VENDÉGKÖNYV

Új üzenet írásához előbb be kell jelentkezned! Ha még nincs azonosítód, akkor regisztráld magad!1782 / 1-25 bejegyzés

1. anuka | 2016. 03. 04. 09:22
Kedves Pierrot!
Rettentő nagy tiszteletem azért, hogy a DAL-ban, mint zsűritag felvállalta véleményét és úgy is pontozott!! Maradjon mindig ilyennek és ne vegyüljön többé a korrupt és irányitásra hajlamos többi zsűritaggal!!!! Fel vagyok háborodva, ami DAL döntőjében történt? az hogy Vásári André dala még a döntőbe sem került be 3 zsűritagnál. Azt sejtettük, hogy Freddy jut ki Stockholmba, hisz nagyon nagy a szavazótábora, de az, hogy André még pontot, (kivéve Önt) sem kap, holott előtte, mindenki csak dicsérte.!Szerintem legalább a lehetőséget meg kell volna adni, hogy szavazhassunk rá, mert szerintem, amivel nem vagyok egyedül, ez a dal volt úgy kompletten egy Euróvizios dal ! Nem tudom mi van a háttérben, ami miatt az a bizonyos 3 zsűritag ennyire nyíltan irányítható volt, de mostmár nem is lényeg, mert ezt megváltoztatni nem lehet, csak háborogni tudunk! A lényege az egész írásomnak, ahogy kezdtem is, hogy köszönöm azt, hogy Ön megmaradt a véleményét nyíltan vállaló és így is pontozó művésznek!! Köszönöm!
Elnézést, hogy most itt nem a munkásságáról és zenei értékeiről írtam, de ez volt bennem! Maradok továbbra is nagy tisztelője: Anuka

2. Barbek | 2016. 02. 16. 22:29
Pierrot! A te zenéid, főleg a régiek, hatalmas szerepet töltenek be az életemben. 3-4 éves korom óta anyukámmal a te számaidat hallgattam, ez csak a kettőnké volt. Anyukám 6 éves koromban meghalt, nagyon nehéz, most igy 17 éves fejjel, de amikor meghallom a számokat olyan, mintha itt lenne velem, még mindig összekötnek ezek a számok minket. Nagyon szépen köszönöm a munkásságod,a zenéddel segítesz embereknek, tartod bennük a lelket! Csodálatos ember vagy, én nagyon felnézek rád! Na de nem húzom a szót, minden jót, jó egészséget, és sok sikert az élet minden terén!

3. hpp | 2015. 10. 04. 23:18
Kedves Pierrot!
Én nagyon régen ismerlek, és egy nagyon-nagyon .nagyon kedves barátom Hetesi Péter adta a kezembe először a lemezedet (a Babaház-at, amit azóta is imádunk, terjesztünk, még a lányunk is azon nevelkedett :), egymillió évvel ezelőtt, amikor még ki sem volt adva, csak demo felvétel keringett róla. Azóta szeretjük a zenédet és Pétert. Nem tudom, hogyan is írjak. Pár éve olvastam egy interjút Veled, amelyben elmondtad, hogy legjobban Péter írt rólad. Évek óta hiányzik nekem Péter, és már akkor gondoltam. hogy írok Neked - nem akarok én semmit, csak olyan jó egy régen elveszített barátra gondolni. Együtt dolgoztunk valamikor - írok-írogatok :) - szerettem, a legjobb barátnőm volt :) Ma este a KEK-en voltam újra valahogy - vele? - és akkor :) Péter mindenről tudott írni, úgy, hogy hallottuk a zenét. Nagyon szerettem.
Köszönöm, jó éjt, minden jót!

4. Pierrot Fan Club | 2015. 01. 25. 20:52

facebook.com/groups/pierrotfanclub

5. Pierrot Fan Club | 2015. 01. 25. 20:51
A vendégkönyv technikailag működik, de ha írni szeretnél, inkább gyere a a Pierrot Hivatalos Fan Club zárt facebook csoportjába! Ott be kell jelentkezned, de senki más nem látja a tartalmakat, csak a csoport tagjai. facebook.com/groups/pierrotfanclub/ Várunk!

6. Pierrot Fan Club | 2013. 12. 07. 00:42
Sűrű a program decemberre:

December 8-án, vasárnap 17:00 órakor:
Székesfehérváron, a Hetedhét Játékmúzeumban Pierrot előadást tart a klasszikus táblás játékok 5000 éves történetéről. Ezt követően bemutatja saját vadonatúj társasjátékát, mely a Múzeum számára készült.
A gyönyörű játékot Pierrot tervezte, a múzeumban is megtalálható tárgyakkal berendezett babaszobák rajzait Szaradics Antónia készítette.

December 12-én 18:00 órakor:
Pierrot és Gábor Endre új regénye, a Jonathan Hunt kalandok harmadik kötete: a Magister M budapesti könyvbemutatója az Alexandra Pódiumon. A szerzőkkel Szilágyi Áprád, a Petőfi Rádió programszerkesztője beszélget.

December 16-án, hétfőn 18:00 órakor:
Pierrot - Gábor Endre: Magister M pécsi könyvbemutató a Cella Septichora Látogatóközpontban. A szerzőkkel Vasvári Judit, a Life.hu szerkesztője beszélget. Ezúttal Pécs kiemelt helyszín - de ennél többet nem árulunk el...

További részletek mindhárom programról a Pierrot Hivatalos Fan Club facebook oldalán!

7. astronaut | 2013. 09. 03. 19:27
Boldog Születésnapot Tamás!

8. p-parker | 2013. 07. 21. 21:34
Valóban klassz beszámoló lett ,köszönjük ! :) Számomra is nagy öröm volt ott lenni és ismét hallani élőben ezeket a remek dalokat ! Z

9. Pierrot Fan Club | 2013. 07. 17. 09:59

Köszönjük ezt a fantasztikus beszámolót!

Aki kíváncsi a képekre és a többiek véleményére (meg sokminden másra), azt szeretettel várjuk a PIERROT Hivatalos Fan Club facebook csoportjában!

Katt ide!

PIERROT Fan CLub

10. almácska | 2013. 07. 16. 13:25
Remélem egyszer én is eljutok egy koncertre.Élmény volt olvasni amit írtál.

11. Cserfeske | 2013. 07. 15. 02:21
„Viszlát régi Hold”
Veszprém, 2013. július 13

Nagyon régóta vártam ezt a koncertet, azt, hogy Pierrot újra közönség elé lépjen, hisz utoljára két és fél évvel ezelött hallhattam Őt élőben énekelni, amikor az „egyedülálló” esteken elvarázsolt dalaival, kedves történeteivel.
Aztán vége lett és egy időre nem vígasztalódhattam mással, mint a rögzített hanganyagokkal, emlékek felidézésével.
Örömmel töltött el, amikor felröppent a hír, hogy zenekar verbuválódik, lekerül a szögről a lant. Hallani lehetett áthangszerelésről, új hangzásról, nagyzenekarról... Apró morzsák, melyek csak fokozták a várakozás izgalmát.
Egyszer csak kihírdettetett a nagy nap, a hely és az alkalom. Felszisszenés., este 10 óra! Veszprém. Nincs közel, de nem volt kérdés, ott a helyem és ha már fesztivál, egy baráti párral úgy döntöttünk, korábban leutazunk, megnézzük a várost is.
Délután négykor érkeztünk. Néhány nézelődő, de még meglepően csendes a színpad elötti tér.
Kellemes meleg van, jól esik egy pohár finom bor. Koncertek hatkor, nyolckor... messze még a tíz óra. Ahogy az előadók cserélődtek úgy jöttek-mentek a közönség soraiból.Tíz óra közeledtével azonban dugig megtelt a tér. Az ülőhelyek elfogytak és az álló helyeken sem lehetett volna egy gombostűt sem leejteni. A színpad előtt is tolongás... Barátok, régi, új ismerősök verődtünk egy kupacba. Emlékek leptek meg, valahonnan mélyről egy érzés, egy illat, egy gondolat. Nevetések, elkapott mondatfoszlányok...
Kis csúszás, senki sem morgolódik. Felkonferálás... végre, végre, végre! Bevonul a zenekar. Mindenkin csíkos felső... Az első dal egy vadonat új szerzemény „Viszlát régi Hold” lezárás és egyben nyitánya egy új korszaknak. Kár, hogy egy kisördög belebújt a produkcióba és az éneket alig lehetett hallani, még az első sorból sem. Talán rövidesen hallható lesz valamilyen formában és az kárpótol majd :-)
A dalok között rövid összekötők és egytől-egyig új köntösben csillognak, örvendeztetnek fület, szemet, szívet egyaránt. Kicsit még idegen a hangzás, szokni kell, de értem, kell a megújulás... Emlékszem, hányszor, hányféleképpen hallottuk már ezeket a dalokat zenekarral, cd kísérettel és megtörtént, hogy csupán egy szál gitár volt minden gúnyája, de a lényegén mit sem változtat. Nekünk, hozzánk, rólunk szólnak. Megunhatatlanul, örökké igazul és szerethetően. A „Babaházak” alatt előkerült egy nagy dob, két dobverő. (Lelki szemeim elött felrémlik egy kisfiú, aki boldogan menetel, ütemesen verve a kifeszített bőrt...) „A tükör” okozta sosemmúló, borzongató érzés... hiányzott már.
Három gitár, két ütős hangszer, olykor hegedűszó, tangóharmónika varázsolt mesés hangulatot. Előkerült két különleges hangszer, - érdekelne a nevük, főleg a kis ufó formájúé. ;-)
Szendi Gábor, Csiszár Ferenc, Giret Gábor, mellett Gyenge Lajos, Szirtes Edina „Mókus” Boogie, Kálmán Tamás alkották a zenekart. Mókus, Boogie és Kálmán Tamás egyénileg is előadtak egy-egy dalt, valamint vokáloztak. A „Viszlát régi Hold” mellett még két újl mutatkozott be, „Talán Ő” és „Csillagdalok”ból gyúrt mix. Remélem, hamarosan hallható lesz azok számára is, akik nem tudtak koncertre jönni :-)
További dalok: „Babaházak”, „Otthon”, „A film”, „Szerelem”, „A torony”, „A tükör”, „Ha sírni látod a bohócot”, „Szerelemittas nyár” „Túl jól vagyok”, „Nekem senki nem hegedül” Egy kedves egyveleg részeként „Chanson d’Hiver”, és „A zápor” is felcsendült. Remélem mindre emlékszem :-)
Sajnos, csupán egy ráadás dalra maradt idő, mert pontban éjfélkor be kellett fejezni, de azt gondolom az apró technikai problémák ellenére olyan koncertet kaptunk, amire érdemes lesz emlékezni, egy újabb darabkája a kincsesládikónak :-)
Nem maradt el a vastaps, fütty, ováció, és boldog, mosolygós arcok, bármerre is néztem...
Köszönet érte és kívánom, hogy legyen sok-sok alkalom a fellépésre...

12. Lappi | 2013. 07. 06. 21:26

JÁTÉK!!!

Aki jól válaszol az alábbi kérdésre, belépőt nyerhet a Pierrot-koncert zárt körű FŐPRÓBÁJÁRA egy Budapest környéki stúdióban! (Július 11-én délután):

A film c. dal először más szöveggel, más előadó albumán szólalt meg. Mi volt a dal e korábbi verziójának a címe?

(a) Szabó János
(b) Ugye nem unod még
(c) Buli van

A sorsoláson a vasárnap éjfélig leadott válaszok vesznek részt. További részletek a Pierrot Hivatalos Fan Club oldalán: https://www.facebook.com/groups/pierrotf anclub/?fref=ts

13. Lappi | 2013. 07. 05. 10:32
Friss információk, dalok, egyebek Pierrot Hivatalos Fan Club facebook csoportjában: https://www.facebook.com/groups/p ierrotfanclub

14. Lappi | 2013. 05. 21. 23:40
Több cikkel bővült a sajtófigyelő!

15. p-parker | 2012. 12. 24. 11:16
Békés - meghitt Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Z

16. p-parker | 2012. 12. 15. 18:00
A Kartel album valóban remek lett !Megérte "visszatérni" a "csapatnak " a G.O.L.E.M stúdióba !;)

17. p-parker | 2012. 12. 15. 17:55
A cargo cult album most is fellelhető a magyar aukciós oldalon ,kazettán is és cd-n is !

18. Lappi | 2012. 12. 04. 22:47
Zsoké,
aukciós oldalakon talán... Ott is ritka. Ha esetleg van iPad-ed, az Ancient Games Of Nations játékok kínálnak hasonló zenei élményt (is...:)

http://www.agongame.com/boardgames/

19. Lappi | 2012. 12. 04. 22:45
Lemaradt a második fele. Cikk a témában: http://www.adventuregamers.com/article s/view/22473

20. Lappi | 2012. 12. 04. 22:42
Astronaut,
amit biztosan lehet tudni, hogy nagyon sokan várják - és nemcsak itthon...:)

Következő oldal »